Βιομηχανία

Τελευταία νέα

Περιοχή μελών

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Για περισσότερο από 50 χρόνια

στα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Τελευταία νέα

Η «Ε. ΣΚΑΖΙΚΗΣ – Λ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε.» στις 206 πιο δυναμικές εταιρίες στην Ελλάδα
Η εταιρία «Ε. ΣΚΑΖΙΚΗΣ – Λ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε.» αναδείχθηκε στις 206 πιο δυναμικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, που διοργάνωσαν για τρίτη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton.

Η εταιρία «Ε. ΣΚΑΖΙΚΗΣ – Λ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε.» είναι μία από τις 206 εταιρίες, οι οποίες προκρίθηκαν στη 2η φάση αξιολόγησης των βραβείων «Growth Awards», βάσει του μοντέλου αξιολόγησης “Financial Growth/Health Matrix” της Grant Thornton, κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 8.000 επιχειρήσεις και στην οποία απονεμήθηκε το βραβείο Growth Driver.

Η διαδικασία αξιολόγησης για την ανάδειξη των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για την ανάπτυξη, την αριστεία και τη δυναμική τους, πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ειδικές αναλύσεις βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών και δεικτών καθώς και συγκεκριμένων ποιοτικών χαρακτηριστικών, σε σύνολο 8.000 περίπου επιχειρήσεων.

Τα “Growth Awards” αποτελούν μία πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των ελληνικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν και συνδύασαν ισχυρές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας στη χώρα.

Δήλωση κ. Κωνσταντίνου Μαραγκού, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου SkaMa:

«Η διάκριση της εταιρείας μας για δεύτερη φορά αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς. Η εταιρεία SkaMa, επί 60 συναπτά έτη, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα βιομηχανικά προϊόντα και τα τελευταία 10 χρόνια στον κλάδο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου, λιπαντικών. Κεντρικός μας στόχος είναι να ξεπερνάμε διαρκώς τον εαυτό μας, να μην επαναπαυόμαστε στις επιτυχίες του χθες.»