Βιομηχανία

Τελευταία νέα

Περιοχή μελών

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Για περισσότερο από 50 χρόνια

στα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ “ENERGY EFFICIENCY & TCO - TOTAL COST OF OWNERSHIP” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

H S&M κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά στον Τομέα της Μετάδοσης Ισχύος. Προμηθεύει την Ελληνική Βιομηχανία με προϊόντα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών από κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, παρέχοντας παράλληλα εξειδικευμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης. Διαθέτει επίσης ένα εκτενές δίκτυο υποκαταστημάτων πανελλαδικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση της Βιομηχανίας.

Η Γερμανική εταιρία FESTO είναι παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής τεχνολογίας αυτοματισμών πνευματικών & ηλεκτρικών συστημάτων οδήγησης για τη Βιομηχανική παραγωγή και γενικότερα για τις
Βιομηχανικές διεργασίες. Μέσω της θυγατρικής της στην Ελλάδα, FESTO ΕΠΕ, καλύπτει τις ανάγκες της Ελληνικής Βιομηχανίας.

Στόχος του συνεδρίου ήταν να προβάλει μέσα από τεχνολογικές καινοτομίες και «έξυπνα» υψηλής ποιότητας προϊόντα, τρόπους επίτευξης σημαντικής μείωσης του συνολικού κόστους λειτουργίας, με αποτέλεσμα την αύξηση παραγωγικότητας και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας.

Η FESTO και οι κορυφαίοι κατασκευαστές Freudenberg Sealing Technologies Simrit, Klueber Lubrication, Optibelt, οι οποίοι συνεργάζονται στην Ελλάδα με την S&M, είχαν την ευκαιρία να μοιρασθούν με τα στελέχη της Ελληνικής Βιομηχανίας τις δικές τους επιτυχημένες πρακτικές και εμπειρίες δίνοντας ερεθίσματα και υποδεικνύοντας ταυτόχρονα τρόπους με τους οποίους μπορούν να επιτευχθούν άμεσα θετικά αποτελέσματα.

Το Συνέδριο έκλεισε με την παραίνεση των προσκεκλημένων στελεχών των Βιομηχανικών Μονάδων για τη συνέχιση παρόμοιων πρωτοβουλιών Τεχνικής Ενημέρωσης.