Βιομηχανία

Τελευταία νέα

Περιοχή μελών

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Για περισσότερο από 50 χρόνια

στα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

POWERRED BATTERIES

Η γκάμα των μπαταριών POWERRED καλύπτει επιβατικά και φορτηγά αυτοκίνητα, γεωργικά μηχανήματα, φωτοβολταϊκά κ.α.. Κατασκευάζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με τα πρότυπα διεθνή πρότυπα ISO 9001, ISO14001, QHSAS18001 καθώς και NATO AQAP2110.

Η πλήρης σειρά μπαταριών για Ευρωπαϊκά και Ασιατικά επιβατικά οχήματα, είναι κλειστού τύπου χωρίς συντήρηση (SMF) και έχει έως 30% αυξημένη ισχύ εκκίνησης. Διαθέτει ένδειξη καλής λειτουργίας (ματάκι) και είναι ιδανική και για οχήματα τελευταίας τεχνολογίας με υψηλές απαιτήσεις σε ηλεκτρικά φορτία, καθώς και για κινητήρες πετρελαίου.

Η πλήρης σειρά φορτηγών και χωματουργικών διατίθεται σε ανοιχτού και κλειστού τύπου, με μεγάλη διάρκεια ζωής και στιβαρή κατασκευή. Διατίθενται και σε ειδικό τύπο SUPER HD (Heavy Duty), ιδιαίτερα ενισχυμένο για εφαρμογές σε εργοταξιακά οχήματα κ.α., με ιδιαίτερα αυξημένη αντοχή σε κραδασμούς.

Την γκάμα συμπληρώνουν μπαταρίες προηγμένης τεχνολογίας AGM-START&STOP οι οποίες υπερκαλύπτουν τις αυξημένες απαιτήσεις σε ισχύ, χωρητικότητα και αντοχή σε υψηλό αριθμό εκφορτίσεων.

Για βιομηχανικές εφαρμογές καθώς και για φωτοβολταϊκα διατίθενται ειδικές AGM και SEMI TRACTION τεχνολογίας DEEP CYCLE (βαθιάς εκφόρτισης).