Βιομηχανία

Τελευταία νέα

Περιοχή μελών

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Για περισσότερο από 50 χρόνια

στα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Υψηλότερη ικανότητα απόδοσης των ρουλεμάν μέσω της χρήσης ειδικών επιστρώσεων

Η τεχνολογία επιφανειών είναι μία από τις σημαντικότερες βασικές τεχνολογίες στις βιομηχανικές χώρες, και οι λειτουργικές επικαλύψεις προσφέρουν σημαντική βοήθεια σε αυτοκινητοβιομηχανικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Το Τμήμα Τεχνολογίας Επιφανειών Schaeffler συνδυάζει και αξιοποιεί τρεις σημαντικές παραμέτρους :Τεχνολογία επίχρισης, βασικά στοιχεία της τριβολογίας και της νανοτεχνολογίας.

Τα ακόλουθα συστήματα επίστρωσης είναι επί του παρόντος διαθέσιμα

Corrotect καλύπτει όλα τα συστήματα επικάλυψης που χρησιμοποιούνται κυρίως για να δώσουν Προστασία από τη διάβρωση (διάβρωση φιλμ και βασικού μετάλλου).
Εφαρμόζονται με ηλεκτροχημικές μεθόδους (ηλεκτρολυτικά), ως βαφή ή με θερμικό ψεκασμό.

Durotect χρησιμοποιούνται κυρίως σε εφαρμογές που απαιτούν
Προστασία από φθορά, μείωση τριβής ή και τα δύο. Το σύστημα επίστρωσης, Εφαρμόζονται με τη βοήθεια χημικών ή Ηλεκτροχημικών μεθόδων, ως βαφή ή με θερμικό ψεκασμό.

Triondur προσφέρουν τον καλύτερο συνδυασμό προστασίας από φθορά και μείωση τριβής για εξαρτήματα που υπόκεινται σε πολύ μεγάλες καταπονήσεις
Εφαρμόζονται υπό κενό με πολύ εξειδικευμένες διαδικασίες.
Insutect καλύπτει συστήματα επίστρωσης που χρησιμοποιούνται κυρίως για την επίτευξη Μόνωσησ κατά του ρεύματος. Εφαρμόζονται με θερμικό ψεκασμό.

Sensotect είναι μια αισθητήριος επικάλυψη που επεκτείνει τις λειτουργίες των εξαρτημάτων που βοηθάει θέματα ψηφιοποίησης και έχει ιδιαίτερη σημασία σε πρωτόκολλα που αφορούν Industry 4.0 και την ψηφιοποίηση.

Αυτό το σύστημα επικάλυψης χρησιμοποιείται για τη συνεχή μέτρηση της δύναμης και ροπής στρέψης σε δισδιάστατα και τρισδιάστατα στοιχεία.

Modular Coating Tool Box1_ Corrosion protection
2_ Wear protection
3_ Friction reduction
4_ Current insulation
5_Sensor technology

Διαβάστε εδώ περισσότερα …