Βιομηχανία

Τελευταία νέα

Περιοχή μελών

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Για περισσότερο από 50 χρόνια

στα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Boat & Fishing Show – Sea & Tourism Expo 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ S&M ΣΤΟ ΒΟΑΤ & FISHING SHΟW GREECE 2016

Μεγάλη επιτυχία είχε η συμμετοχή της S&M Ε. ΣΚΑΖΙΚΗΣ – Λ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. στην έκθεση Boat & Fishing Show – Sea & Tourism Expo 2016 που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στην Αθήνα 18 – 20.03.2016.

Σε ένα ανοιχτό και φιλικό προς τον επισκέπτη περίπτερο 80 τ.μ. , στα χρώματα MARINE του κορυφαίου γερμανικού οίκου λιπαντικών και προσθέτων βελτιωτικών LIQUI MOLY, η S&M που τον αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, παρουσίασε τη vέα σειρά προηγμένου τύπου λιπαντικών, προσθέτων και βελτιωτικών MARINE, καθώς και το ειδικό αντιβακτηριδιακό πετρελαίου «Diesel Antibacterial Additive» , το οποίο δίνει λύση στα προβλήματα που δημιουργούνται από τους μύκητες στα καύσιμα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν επίσης οι επισκέπτες,

 • για το νέο πρόγραμμα φίλτρων WIX και για τα ειδικά στοιχεία απορρόφησης υγρασία-νερού (Water Extractors) από καύσιμα βενζίνη ή πετρέλαιο, αλλά και από υδραυλικά λιπαντικά,

 • για την ειδική σειρά MARINE της ευρύτατα γνωστής ιαπωνικής NGK σε μπουζί και προθερμάνσεις που διασφαλίζουν μέγιστη απόδοση και σίγουρη εκκίνηση

και τέλος,

 • για τις μπαταρίες POWERPRORED MARINE με διπλούς πόλους και κατασκευή που να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της θάλασσας.