Βιομηχανία

Τελευταία νέα

Περιοχή μελών

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Για περισσότερο από 50 χρόνια

στα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Ο Οίκος RINGFEDER POWER TRANSMISSION GmbH ιδρύθηκε το 1922 στην πόλη Krefeld της Γερμανίας, ως κάτοχος πατέντας των Ελατηρίων Τριβής (Friction Springs).
Σήμερα αποτελεί έναν παγκόσμια καταξιωμένο κατασκευαστή στοιχείων μετάδοσης κίνησης και απόσβεσης, καλύπτοντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, προστιθέμενης αξίας και τεχνικής αρτιότητας.

Ένας από τους τομείς δραστηριότητας του Οίκου RINGFEDER εδώ και περίπου έναν αιώνα, είναι τα στοιχεία ασφάλισης χωρίς σφηνόδρομο (Keyless Locking Elements) που προσφέρουν έναν εύχρηστο και ασφαλή τρόπο σύνδεσης στοιχείων μηχανών μεταξύ τους διασφαλίζοντας την ομαλή μετάδοση της ισχύος και την προστασία του εξοπλισμού.

Χρησιμοποιώντας τα εμπορικά σήματα RINGFEDER και ECOLOC για τα στοιχεία ασφάλισης, ο Οίκος προσφέρει αξεπέραστη τεχνική αξιοπιστία και μοναδική σχέση τιμής-ποιότητας, με διπλούς και τριπλούς συνδέσμους για εφαρμογές με μεγάλο εύρος μεταφερόμενης ροπής και καμπτικών ροπών στον άξονα.

Επιπλέον, πιστός στη φιλοσοφία της Τεχνικής Υποστήριξης στην ορθή επιλογή του κατάλληλου υλικού σε κάθε εφαρμογή, ο Οίκος RINGFEDER προσφέρει τη δυνατότητα υπολογισμού του στοιχείου σύνδεσης με βάση τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής και το μέγεθος της μεταφερόμενης ροπής.

Περισσότερα για τον Οίκο RINGFEDER δείτε εδώ