Βιομηχανία

Τελευταία νέα

Περιοχή μελών

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Για περισσότερο από 50 χρόνια

στα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Σεμινάρια Schaeffler 13-15 Μαρτίου

Την πρώτη ημέρα, το σεμινάριο είχε θέμα την τεχνολογία συμπλέκτη με αυτό-ρυθμιζόμενο πλατώ και Βολάν διπλής μάζας, ενώ τη δεύτερη ημέρα, διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το σεμινάριο “Συστήματα χρονισμού με καδένα και εξαρτήματα κυλινδροκεφαλής”, το οποίο έχει αναπτυχθεί από την Schaeffler, όντας κατασκευάστρια εταιρία και προμηθευτής πολλών εξαρτημάτων στην πρώτη τοποθέτηση. Ο εισηγητής των σεμιναρίων κ. Γ. Δέλλας της Schaeffler, παρουσίασε βλάβες οι οποίες έχουν καταγραφεί από το εργοστάσιο στα εν λόγω συστήματα καθώς και τα αίτια που οδήγησαν σε αυτές, τον ορθό τρόπο αντικατάστασης, αλλά και video από ολόκληρη την διαδικασία τόσο σε κινητήρα βενζίνης όσο και σε πετρελαίου.
Οι συμμετέχοντες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τα δυο θέματα των σεμιναρίων, καθώς τη πρώτη ημέρα ξεπέρασαν τους 45 ενώ τη δεύτερη η αίθουσα του Συλλόγου Μηχανικών ήταν υπέρ πλήρης φιλοξενώντας πάνω από 80 άτομα.

Την Πέμπτη 15 Μαρτίου, διοργανώθηκε μια “Schaeffler Day”, στο υποκατάστημα της εταιρίας Σκαζίκης – Μαραγκός Δυτικής Θεσσαλονίκης, Μοναστηρίου 145, κλείνοντας έτσι το τριήμερο εκδηλώσεων. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα συνεργεία είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την γκάμα των προϊόντων του group Schaeffler, καθώς και τα ειδικά εργαλεία που απαιτούνται για την τοποθέτηση εξαρτημάτων όπως Διπλοί Ξηροί συμπλέκτες, σετ χρονισμού, κ.λ.π..