Βιομηχανία

Τελευταία νέα

Περιοχή μελών

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Για περισσότερο από 50 χρόνια

στα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Κατάλογοι Προϊόντων Μετάδοσης Ισχύος

Ο Οίκος RINGFEDER POWER TRANSMISSION GmbH ιδρύθηκε το 1922 στην πόλη Krefeld της Γερμανίας, ως κάτοχος πατέντας των Ελατηρίων Τριβής (Friction Springs).
Σήμερα αποτελεί έναν παγκόσμια καταξιωμένο κατασκευαστή στοιχείων μετάδοσης κίνησης και απόσβεσης, καλύπτοντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, προστιθέμενης αξίας και τεχνικής αρτιότητας.

Ένας από τους τομείς δραστηριότητας του Οίκου RINGFEDER εδώ και περίπου έναν αιώνα, είναι τα στοιχεία ασφάλισης χωρίς σφηνόδρομο (Keyless Locking Elements) που προσφέρουν έναν εύχρηστο και ασφαλή τρόπο σύνδεσης στοιχείων μηχανών μεταξύ τους διασφαλίζοντας την ομαλή μετάδοση της ισχύος και την προστασία του εξοπλισμού.
Ο οίκος REGINA Ιταλίας αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αλυσίδων κίνησης και ερπυστριών μεταφοράς υλικών, με πλήθος εφαρμογών στη βιομηχανία τροφίμων, εμφιάλωσης και συσκευασίας (στο παρακάτω υπερσύνδεση παρουσιάζονται πίνακες με τα προϊόντα και τις εφαρμογές ανά κλάδο). Παρέχει μία πλήρη, αξιόπιστη και ποιοτική γκάμα προϊόντων για ολοκληρωμένες λύσεις στην κατασκευή, διαμόρφωση και επέκταση γραμμών παραγωγής και μεταφοράς.
       Top-Laser:
       SMARTY2
       TRUMMY2
       EQUILIGN
       SHIM
Οδηγίες εγκατάστασης - συντήρησης ιμάντων και τροχαλιών της Optibelt
Κατάλογος ιμάντων πολυουρεθάνης της Optibelt
Διαστασιολόγιο ιμάντων της Optibelt
Συνοπτική παρουσίαση του πλήρους προγράμματος ιμάντων της Optibelt
Τραπεζοειδής ιμάντες στενού προφίλ, που δεν χρειάζονται επανατάνυση!