Βιομηχανία

Τελευταία νέα

Περιοχή μελών

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Για περισσότερο από 50 χρόνια

στα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Λιπαντικά - Αυτόματοι λιπαντές

Τα λιπαντικά για τα μηχανήματα της βιομηχανίας τροφίμων, είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επίτευξη των υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας στα τρόφιμα.
Λίπανση που ρυθμίζεται με ώρες λειτουργίας ή με εξωτερικά σήματα. Το Perma STAR CONTROL είναι ελεγχόμενο από την μηχανή/ PLC και μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε μηχανές με εξωτερική παροχή ενέργειας.
Η κατάσταση λειτουργίας μπορεί να μεταφερθεί στο PLC. Το σύστημα λίπανσης για μεγαλύτερη ευελιξία έχει 2 δυνατότητες λειτουργίας: TIME και IMPULSE.
Στην ρύθμιση TIME λιπαίνει μόνο όταν η μηχανή είναι σε λειτουργία. Στην λειτουργία IMPULSE η συσκευή δίνει ένα προκαθορισμένο ποσό λιπαντικού κάθε φορά που εφαρμόζεται εξωτερική παροχή ενέργειας. Την επιθυμητή λειτουργία μπορούμε να επιλέξουμε με ρυθμίσεις μέσω της ενσωματωμένης οθόνης.

Το Perma STAR CONTROL αποτελείται από μια ηλεκτρομηχανική μονάδα κίνησης με οθόνη LCD και ένα δοχείο γράσου (διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά μεγέθη 60 cm3, 120 cm3, 250 cm3). Το σύστημα λίπανσης αποδίδει ακριβή ποσά λιπαντικού, ανεξάρτητα από την θερμοκρασία και η μέγιστη πίεση δικτύου μπορεί να φθάσει μέχρι 6 bar.


Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ και στο Link του οίκου perma.
FAG CONCEPT-8: Μια συμπαγής μονάδα κεντρικής λίπανσης για γράσο και λάδι.  Τροφοδοτεί με ακρίβεια και επαναληψιμότητα την κατάλληλη ποσότητα λιπαντικού και είναι κατάλληλη για σχεδόν όλες τις βιομηχανικές μηχανές.
Περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως γρήγορη λειτουργία ελέγχου που είναι μοναδική παγκοσμίως, και έτσι εξασφαλίζετε τον αξιόπιστο ανεφοδιασμό των σημείων λίπανσης.

Επιπλέον πλεονεκτήματα είναι:
-  Οκτώ παροχές για τη βέλτιστη λίπανση της μηχανής σας
-  πίεση έως 70 bar
-  εύκολη εγκατάσταση και χρήση
-  αύξηση της διαθεσιμότητας των μηχανών σας
-  μείωση δαπανών συντήρησης „
Για τις υψηλές ταχύτητες, η λίπανση των ρουλεμάν με λάδι έχει αποδειχθεί αποτελεσματική. Συγκριτικά όμως η λίπανση με γράσο έχει μια σειρά πλεονεκτημάτων.
Για τα έχουμε τα πλεονεκτήματα της λίπανσης με γράσο ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες περιστροφής, η χρήση αυτόματου λιπαντή είναι μονόδρομος ...

Επί δεκαετίες η Klueber αναπτύσσει και κατασκευάζει ειδικά λιπαντικά για πιθανή επαφή με τρόφιμα, ειδικά για τις απαιτήσεις που έχει η βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων.

Τα λιπαντικά τροφίμων της Klueber πληρούν τις σχετικές νομοθεσίες NSF H1 ή NSF H2, είναι αδρανή, δεν έχουν καμία γεύση ή οσμή και είναι εγκεκριμένα διεθνώς.
Πληροφοριακό έντυπο για εφαρμογές των λιπαντικών της Klueber Lubrication στην ναυτιλία (σε γερανούς και βίτζια)
Τα κρουαζιερόπλοια έχουν ειδικές απαιτήσεις. Η λύση; Ένα λευκό λιπαντικό!

Η Klueber Lubrication δημιούργησε ένα εξειδικευμένο λιπαντικό. Το όνομα του Klueberplex AG 11-462


Η επιλογή του σωστού λιπαντικού μπορεί να έχει βασικό ρόλο στη ασφάλεια των τροφίμων. Οι ανακλήσεις προϊόντων μπορούν να κοστίσουν στην παραγωγή σας σε χρόνο και χρήματα, για να μην αναφερθούμε στην φήμη του προϊόντος. Ακόμα και μια δευτερεύουσα επιμόλυνση τροφίμων με λιπαντικό, κάτι που δεν μπορεί πάντα να αποφευχθεί, μπορεί να επιφέρει αυστηρές κυρώσεις.

Αναρίθμητοι κανονισμοί πρέπει να τηρηθούν στην παραγωγή των τροφίμων: σε σχέση με την υγιεινή, τα μηχανήματα ή τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Τεχνικοί συντήρησης,  διευθυντές παραγωγής και ποιότικού ελέγχου, πρέπει να λάβουν υπόψη τους σχετικούς κανονισμούς για την επιλογή των λιπαντικών.

Ως παγκόσμιος ηγέτης στα εξειδικευμένα λιπαντικά, η Klüber Lubrication προσφέρει μια πλήρη γκάμα από λιπαντικά με πιστοποίηση NSF H1 που ικανοποιούν και τις πιο ακραίες απαιτήσεις της αρτοβιομηχανίας.